ETUSIVUESITTELYRANKING JUNIORITSEURATTAPAHTUMAT 
SBJJL:n valiokunnat
# 25.04.2018

Suomen brasilialaisen jujutsun liitto on perustanut yhteensä neljä valiokuntaa ohjaamaan ja kehittämään toimintansa eri osa-alueita. Valiokuntien viralliset jäsenkokoonpanot ja toiminnan vastuualueet vahvistettiin SBJJL:n hallituksen kokouksessa 14.4.2018 seuraavasti:


Juniorivaliokunta - Vastaa juniorityöstä, junnu cuppien koordinoinnista ja juniorimaajoukkueen toiminnan järjestämisestä.


Petri Hirvonen - juniorivaliokunnan puheenjohtaja

Tuomas Vaskisalmi - jäsen

Panu Ihalainen - jäsen

Mikko Suvanto - jäsen


Tuomarivaliokunta - Vastaa sääntömuutosten implementoinnista, tuomarikoulutuksen järjestämisestä ja valitsee tarvittaessa tuomarit liiton järjestämiin kilpailuihin.


Kari Jalava - tuomarivaliokunnan puheenjohtaja

Tuukka Saranpää - jäsen

Tapani Laitila - jäsen


Koulutus- ja harrastusvaliokunta - Koordinoi liiton ohjaajakoulutusta ja edistää jäsenseurojen harrastustoiminnan järjestämistä.


Tuomas Vaskisalmi - koulutus- ja harrastusvaliokunnan puheenjohtaja

Tomi Kaarela - jäsen

Lauri Karppinen - jäsen

Elvira Karppinen - jäsen

Aarni Karjalainen - jäsen


Kilpailuvaliokunta - Vastaa arvokisojen järjestelyistä ja avustaa tarvittaessa jäsenseuroja omien kilpailujen järjestämisessä.


Janne Maunonen - kilpailuvaliokunnan puheenjohtaja

Aarni Karjalainen - jäsen

Kari Jalava - jäsen

Elvira Karppinen - jäsen

Panu Ihalainen - jäsen

Riku Hapulahti - jäsen


Seurapistesäännön tarkentaminen
# 07.04.2018
Suomen brasilialaisen jujutsun liiton (SBJJL) kilpailuvaliokunnan tiedotus SBJJL:n seurapistesäännön tarkentamisesta

Tällä päivämäärällä tarkennamme seurapistesääntöjä Suomen brasilialaisen jujutsun liiton kilpailuissa siten, että mikäli ottelija on ilmoittautunut selkeästi tiimin tai muun useasta seurasta koostuvan yhteistyöelimen nimissä, ei hänen pisteitä lasketa parhaan seuran pisteistä kilpailtaessa. Urheilijalla pidetään edelleen oikeus ilmoittautua minkä tahansa jäsenorganisaation nimillä, johon kokee kuuluvansa.

Kansainväliset kilpailijat SBJJL:n järjestämissä Finnish Open -kilpailuissa saavat edustaa nimeämäänsä organisaatiota, mutta mikäli kyseessä olevan organisaation katsotaan olevan selkeästi useammasta seurasta koostuva yhteistyöelin, lasketaan se tiimiksi ja täten tiimin pisteet jätetään huomioimatta parhaan seuran kokonaispisteitä laskettaessa. Suomen brasilialaisen jujutsun liitto haluaa palkita nimenomaan seuroja urheilijoidensa menestyksestä ja siksi palkitseminen tapahtuu seuratasolla, eikä tiimien kesken.

Tämä käytäntö otetaan käyttöön myös kaikissa Junnu Cup -kilpailuissa.

Suomen brasilialaisen jujutsun liitto


Graduointi
# 07.04.2018
Iran Mascarenhas on graduoinut tänään Helsingin Paini-Miesten Aki Peltoniemen mustalle vyölle. Onnittelut!
Henkilörekisterivelvoitteet
# 27.03.2018

Asiatervehdys,


Suomen ja Euroopan unionin tietosuojalait ovat uudistumassa. EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Tämän asetuksen soveltamisen myötä meidän yhdistystenkin pitää hieman ryhdistäytyä omissa käytännöissämme liittyen jäsen- ja henkilörekistereihin.


En aio tässä syvemmälti perehdyttää ketään tietosuoja-asetuksen ja -lain ihmeelliseen maailmaan vaan toivon, että jokainen SBJJL:n jäsenyhdistys huolehtii siihen tutustumiseen omalla tahollaan sekä kartoittaa, mitä se tarkoittaa oman yhdistyksen käytäntöjen kohdalla. Täällä asia on esitetty yksinkertaisesti ja nopeasti läpi selattavana: http://www.tietosuoja.fi/fi/index/euntietosuojauudistus.html


Ihan ensimmäiseksi jokaisen SBJJL:n jäsenseuran (tämä oikeasti koskettaa Suomessa kaikkia yrityksiä, yhdistyksiä, jne.) pitää huolehtia siitä, että kaikista ylläpidetyistä ja olemassa olevista jäsen- ja henkilörekistereistä on olemassa rekisteri- tai tietosuojaseloste.

Tietosuojavaltuutettu sanoo: ”Rekisterinpitäjän tulee laatia jokaisesta eri henkilörekisteristä rekisteriseloste, joka on pidettävä yleisesti saatavilla esimerkiksi rekisterinpitäjän toimipaikassa tai verkkopalvelussa. Samaan henkilörekisteriin kuuluvat erikseen pidetyt atk-rekisterit ja manuaaliset luettelot ja kortistot, jos niitä käytetään saman tehtävän hoitamiseen.”


Huomioitavaa on, että käytännössä kuka tahansa voi pyytää ko. selosteet nähtäväksi.

Tarvittavat rekisteriselostepohjat ja täyttöohjeet löytyvät helpoiten täältä: http://www.tietosuoja.fi/…/rekisteri-jatietosuojaselosteet.…


Toivoisin, että jokainen seura huolehtii näistä velvoitteista ennen tuota toukokuun maagista päivää. Tarvittaessa pyrimme liiton kautta teitä asian suhteen opastamaan. Viime kädessä jokainen yhdistys ja yritys on kuitenkin itse juridisessa vastuussa näistä asioista ja laiminlyödessään joutuvat kantamaan niistä määrätyt sanktiot (sakkoja tai henkilötietojen käsittelykielto).


T,

Aki (pj)


Puheenjohtajan tervehdys
# 11.03.2018

Tervehdys arvon BJJ-kollegat,


Olen Aki Lehto Nokian Kamppailu-Urheilijoista ja viikko sitten valitun SBJJL:n vuoden 2018 hallituksen puheenjohtaja. Ajattelin, että minun on hyvä esittäytyä teille, koska suurimalle osalle teistä en ole ennestään tuttu. Tosin viimeisen muutaman vuoden aikana olen ollut paikalla lähes kaikissa liiton kisoissa sekä junnu cupeissa. Yleensä tatamin ulkopuolella, mutta jokusen kerran olen toki astunut kisatatamillekin sekä ottelijana että tuomarina.


Itse olen aktiiviharrastaja ja kaikki kolme lastani ovat jo vanhoja ”BJJ-kisaveteraaneja”. Kuten jo seuranimestä ilmenee kotisali sijaitsee Nokialla. Vaimon mielestä välillä ”kotisali” on enemmänkin kuin vain sali…. Nooh, mitä sitä kiertelemään, kyllä BJJ ja kamppailu-urheilu (potkunyrkkeilyä olen harrastanut liki 25 vuotta) muodostaa lähes elämäntavan, jota työssäkäynti tuppaa vain häiritsemään.


Tälle toimikaudelle liiton hallitus uudistui merkittävästi, kun hallituksen jäsenistä peräti neljä vaihtui uuteen. Meitä edellisen hallituskauden jäsenistä jäi paikalle kolme. Samoin toiminta sai erilaisen lähtökohdan, kun Aarni palkattiin liitolle vuoden alusta alkaen osa-aikaiseksi toiminnanjohtajaksi (hän varmasti myös esittelee itsensä teille).


Tänä vuonna pyritään yhä aktiivisempaan tiedottamiseen liiton sisällä ja liitosta ulospäin sekä kehittämään liiton toimintaa eri osa-alueilla. Erityisesti kohdistamme fokusta junioritoimintaan, tuomari- ja kilpailutoimintaan sekä koulutus- ja harrastetoimintaan. Näille kaikille perustamme omat työryhmät, joissa keskitytään erityisesti oman toiminta-alueen kehittämiseen sekä lyhyellä että pitkällä aikajänteellä. Työryhmissä on mukana liiton hallituksen jäseniä sekä muita liiton jäseniä työryhmien vetäjien kutsumina. Pyrimme myös kehittämään liiton materiaalipankkia, jotta kaikki jaeltavat materiaalit ovat helposti haettavissa ja käytettävissä liiton jäsenten tarpeiden mukaan. (Pidetyn vuosikokouksen materiaalit laitetaan saataville niiden valmistuttua.)


Tulemme kutsumaan koolle nyt keväällä/kesällä yhden ylimääräisen liiton yleiskokouksen, jotta saamme vuoden 2017 toiminnan sinetöityä sekä vahvistettua tarvittavat sääntömuutokset. Päätimme tehdä antidopingohjelman vaatimien muutosten lisäksi pieniä muokkauksia nykyaikaistaaksemme esim. säännöissä määritellyt ilmoituskäytännöt.

Ensisijaisesti kuitenkin täytämme ne velvoitteet, jotka edellisellä hallituskaudella sekä maaliskuun yleiskokouksessa on päätetty ja niistä lähtökohdista jatketaan toiminnan kehittämistä. Toivoisinkin, että saisimme aikaan jäsenseurojen kanssa aktiivisen vuoropuhelun ja sitä kautta uusia ideoita ja energiaa suomalaisen BJJ:n kehittämiseksi. Yhdessä eteenpäin!!


Hyvää kevättä kaikille ja morjestellaan, kun tavataan, OSS!

Aki Lehto

SBJJL:n hallituksen puheenjohtaja

[1] [2] [3] 4 [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43]
Upota RSS
JÄSENTILI >>
info@bjjliitto.fi